top of page

Tussen theorie en praktijk kan soms een verschil zitten. Wat in de theorie perfect past wil in de praktijk nog wel eens anders uitpakken. De vraag is dan ook: hoe zet ik de cijfermatige doelstellingen om naar de werkvloer?

 

Op de werkvloer krijg je te maken met onberekenbare factoren zoals de klanten en collega’s. Hierdoor past soms de geplande werkzaamheden niet in de tijd die hiervoor ingeruimd is.

Iedere supermarkt wil een hoge verkoop, lage derving en behapbare loonkosten. Tegelijkertijd moet de winkel goed gevuld zijn, up to date op alle vlakken en moet iedere klant vriendelijk geholpen worden. Veel eisen en veel conflicten…

 

Gewoon Gerrit ondersteunt op dit gebied met een aanpak die deze facetten in evenwicht brengt. Systeem GWG komt neer op een strakke weekplanning maar waar juist wel ruimte is voor het onverwachte en gaat daarnaast uit van de sterke kanten van de medewerkers. Observeren, inventariseren en organiseren is de route GWG want hoewel velen graag zeggen dat ze geen job hebben die iedere dag hetzelfde is, is dat in de foodsector ook echt de waarheid…

# ADVIES

" EEN SPECIALSTISCHE

KIJK OP UW
DKW AFDELING "

bottom of page